Galerie veteránů R.A.F. slavnostní galavečer při příležitosti výstavy fotografických obrazů

Dne 12.června pozval fotograf a portrétista Jadran Šetlík své přátele na prestižní galavečer do pražské Rezidence primátora.Hlavním tématem večera byla výstava fotografických obrazůz cyklu “Galerie veteránů R.A.F.”, který zahrnuje portréty významných osobností československých letců,kteří se svými odvážnými a hrdinskými činy nesmazatelně zapsali do slavné historie britského válečného letectva Royal Air Force.

Nedílnou součástí večera bylo úchvatné vystoupení přední sopranistky  Markéty Fassati i fenomenálního virtuôza Felixe Slováčka.

Jako zlatý hřeb večera bylo pak předání charitativního šeku nadaci Veroniky Kašákovéod majitelem společnosti Nobless,Markem Sváty,který je dlouholetým přispěvovatelem této nadaci.

fotografické obrazy z cyklu “Galerie veteránů R.A.F.”Alexander Hemala a Markéta FassatiJadran Šetlík a Eliška Hašek Coolidge
Markéta Fassati a Felix Slováčeknadšené publikumJan Pirk s manželkou,Růžena Nechanská,Jadran ŠetlíkBarbora Neradová,Jadran Šetlík,Olga GirstlováVeronika Kašáková příjmá šek do své nadace od Marka Sváty Eliška Hašek Coolidge,Jadran Šetlík,Helena Kroftová LeisztnerJadran Šetlík,Eva Kislingerováfotografické obrazy z cyklu “Galerie veteránů R.A.F.”